home > Tips fotokaart geboortekaartjes

Aanbeveling voor het toevoegen van foto's aan je eigen geboortekaartje

Maak een unieke geboorte-fotokaart

Het maken van een fotokaart bij Geboortekaartmaken.nl is leuk en makkelijk. Fotokaarten zijn zeer gewild. En wat is er nu leuker dan een kaart te ontvangen of versturen met je eigen foto er op of de foto van de pas geboren baby? Zo maak je je kaart nog persoonlijker. Om de geboortekaart nog persoonlijker te maken kijk je bij onze geboorte gedichtjes.

Bij Geboortekaartmaken.nl maak je unieke fotokaarten. Zowel de voorzijde, als de linker en rechter binnenzijde en achterzijde, kunnen worden voorzien van je eigen foto’s of afbeeldingen en originele geboorte gedichten. Je kan zelfs meerdere foto's kwijt. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke kaart met een fotocollage maken.

Geboortekaart met eigen ontwerp

Het hoeft natuurlijk niet op te houden bij fotokaarten. Heb je zelf met een eigen programma leuke geboortekaartjes ontworpen en wil je deze versturen via Geboortekaartmaken? Ook dit is mogelijk. Je behandeld deze zoals je ook een fotokaart behandeld. Je kan ze zelfs opslaan in een eigen categorie. Zo kan je altijd een origineel geboortekaartje sturen waar je trots op kunt zijn.

Maak je fotokaart in 4 makkelijke stappen geboortekaartje met foto

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: