home > Little Fairytales

Biografie van Esther eigenaresse van www.littlefairytales.nl

esther ontwerper
 
Mijn naam is Esther, geboren in Schoorl in 1971.
 
Een paar personal facts...
Ik ben getrouwd met Peter de Groot en samen hebben we drie kinderen. Marc, Valentijn en Quinten - heerlijke grote en middelgrote pubers. We hebben 2 geweldige honden, Pebbles en Lissy, echte Engelse Bassets. Ik vind het heerlijk ontspannen om dagelijks lange wandelingen met ze te maken. Het ene moment lopen we in de Noord Hollandse polders en het andere moment vindt je ons op het strand of in de duinen. Genietend van de rust en omgeving krijg ik de leukste creatieve ideeën om die vervolgens thuis uit te werken.

Wat zijn je hobbies, interesses?
Mijn grootste hobbies zijn mijn gezin en de honden. Op een eerlijk verdiende tweede plaats staat dan mijn werk. Wat ik ervaar als een groot bassin met mogelijkheden!
Daarnaast ben ik gek op koken, gezellig eten, reizen en van het leven genieten. Vind ik de tijd dan kan je me met een goed boek op de veranda of bank vinden. Een pot thee erbij en wat lekkers..... dan is prijs ik mij gelukkig.

Zijn er ook nog opleidingen gevolgd?
Mavo, Verpleegkunde, talloze interne opleiding bij KPN en Binnenhuisarchitectuur

Vertel eens iets over jullie CV en wat je zoal hebt gedaan.
De jaren negentig heb ik doorgebracht bij KPN als accountmanager. Sinds 2000 ben ik creative director bi De Groot Design BV en ondernemer bij Little Fairytales. Voor De Groot Design BV ontwerp ik wenskaarten die je kan terugvinden in de winkels.

Waar zijn je ambities?
Mijn grootste ambitie is om mijn kennis en levenshouding over te dragen aan mijn gezin en anderen. Daarnaast wil ik graag mijn man Peter ons bedrijf "draaiend" houden. We hebben de afgelopen jaren veel keuzes gemaakt en het zou fantastisch zijn als dit de juiste blijken te zijn!
Uiteraard blijf ik ook graag nieuwe leuke, grappige, lieve, bijzondere, emotionele kaarten ontwerpen.

Waar laat jij je door inspireren?
Voor Little Fairytales verplaats ik me in een droomwereld. Een wereld waarin jonge ouders bezig zijn met hun geluk en liefde voor hun nog ongeboren kindje. Hun sprookje heet dan misschien wel Little Fairytales. Daarnaast laat ik me inspireren door alles wat ik zie in mijn omgeving: kleuren, combinaties, patronen en vormen. Ik kijk naar mensen en hun interesses.

Heb je ook een levensmotto?
Dromen, Denken, Durven en Doen!
Vertel jezelf nooit dat je iets niet kan! Zoek binnen je eigen mogelijkheden naar de oplossing en je zult zien dat je kan bereiken wat je graag zou willen!

Wat mensen nu écht nog moeten weten ;)
Ik ben een enthousiaste, vrolijk in het leven staande meid - ambitieus , hardwerkend en een levensgenieter! De dag van vandaag is het belangrijkste voor me is. ...Vooruit denken is regeren, maar pas morgen kan ik daar op reageren! Oftewel, we leven in een roerige wereld waarin veel gebeurd en ik vind het prettig alert te kunnen reageren op het moment van aanbreken.
 
Link naar mijn site:
 
little fairytales
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: