home > Geboortekaartjes maken

De leukste collectie geboortekaartjes kaarten op geboortekaartmaken.nl

Op Geboortekaartmaken.nl vind je de leukste, liefste, mooiste, kleurrijkste en grootste collectie geboortekaartjes.  Overzichtelijk gepresenteerd en gemakkelijk te maken. Kies de stijl die bij jou past, selecteer de kaart van jouw keuze en pas eenvoudig je geboortekaartje aan met behulp van de uitgebreide kaart maak pagina.

Geboortekaartje proefdruk bestellen

Je kunt verschillende kaartjes bewerken en opslaan in je persoonlijke account. Uiteraard kun je ook een echte proefdruk laten maken. Je krijgt dan het beste beeld van hoe jouw kaartjes er straks uit gaan zien.

Papier en enveloppen

Op Geboortekaartmaken.nl heb je tijdens het bestellen de keuze uit maar liefst vier papiersoorten en 6 kleuren enveloppen. Heb je vragen hierover of wil je iets bijzonders, neem dan gerust contact met ons op en wellicht kunnen we je helpen. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Enveloppen vooraf

Je kunt de enveloppen vooraf alvast bestellen en bij jou thuis af laten leveren. Dat is gemakkelijk als je van te voren al de adressen op de enveloppen wilt schrijven. Geboortekaartjes maak je definitief na de bevalling en wil je dan zo snel mogelijk bestellen, en het scheelt een hoop tijd en stress als je de enveloppen vooraf al geschreven hebt. Maak eerst je kaartje en kies vervolgens voor 'enveloppen vooraf'.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: