home > Betaling en levering geboortekaartjes

Betaling en levering van de geboortekaartjes

Levering van de kaarten

Eén of meerdere kaarten die op een werkdag voor 15.00 uur worden besteld, worden nog dezelfde werkdag verzonden (tenzij een latere verzenddatum is gekozen). Kaarten die op werkdagen na 15.00 uur en kaarten die in het weekend worden besteld, worden de eerst volgende werkdag verzonden.

Betaling

Je kunt kiezen uit vele mogelijkheden:

  • iDeal makkelijk en snel (vanaf € 1,00)
  • MisterCash (het iDeal systeem in Belgë)
  • Mastercard (vanaf € 1,00)
  • Visa (vanaf € 1,00)
  • Eenmalige machtiging ook snel en makkelijk (tot € 50,00)
  • Overboeking (de kaarten worden gedrukt na ontvangst van de betaling) (vanaf € 1,00)

Geboortekaartmaken.nl maakt voor de online betalingen gebruik van de diensten van de Kaarten Carrousel / Concepten Carrousel BV.

Levering door PostNL

Wij betrachten de hoogst mogelijke inspanning om dagelijks een groot aantal kaartjes te drukken en te versturen. Dit versturen gaat altijd met PostNL.

Uw bestelling wordt als standaard postbestelling door PostNL op werkdagen en op zaterdag bezorgd. Producten die niet in de brievenbus passen zullen afgeleverd worden door de pakketdienst van PostNL. Bestellingen van 10 of meer geboortekaartjes worden verzonden als een pakket. 
Deze pakketten worden voorzien van een Track & Trace nummer - welke je 's avonds bij verzending van ons per email ontvangt. Heb je nog een vraag? bel of mail ons gerust.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: